Retourneren

Ik wil mijn bestelling ruilen of retourneren

Bij Kingsmen menswear kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst. Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking, 

Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder), voorzien van originele etiketten en labels.

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening.

Wij brengen geen portokosten in rekening om je order opnieuw op te sturen naar je wanneer je een artikel wenst te ruilen.

Retourzendingen kunt u het beste vooraf bij ons aanmelden (indien u via iDEAL heeft betaald, vergeet dan niet uw rekeningnummer ook te vermelden).

Producten die u terugstuurt op grond van de Wet Koop op Afstand dienen in de originele staat (en indien redelijkerwijs mogelijk inclusief de originele verpakking) te worden teruggezonden. Indien u hier niet aan voldoet, behouden wij ons het recht voor de retournering te weigeren. Bij een geaccepteerd retour storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Het retourneren van producten is voor uw eigen rekening en risico. Met name bij wat duurdere producten is het sterk aan te bevelen het pakket aangetekend te verzenden.

Kingsmen menswear geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.

Wilt u een product retourneren? Vraag dan het retourformulier aan via de mail.
Let op retourneren kan alleen na goedkeuring van ons via de mail.

Ruilen/Retourneren in onze winkel

Producten die je in onze online shop koopt kun je ook in onze winkel in Weert binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend artikel, of zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht.

Terugbetaling

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening. Indien je artikelen terugbrengt in onze winkel vragen wij je een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 14 werkdagen op je bank/girorekening, creditkaart of Paypal account gestort.)

Welkom, log in

Taal