Betaalmogelijkheden

Bij Kingsmen kun je kiezen uit de meest uiteenlopende betaalmethodes. Voor ieder wat wils! Hieronder kun je meer informatie vinden over de diverse betaalmogelijkheden.

  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • Vooruitbetaling per bank
  • Bancontact/Mister Cash

Veiligheid

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen Kingsmen en de klant beveiligd.

SSL

Met behulp van SSL sturen we de transactiegegevens versleuteld over internet. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent dit type verbinding aan het 'slotje' dat vanzelf in de statusbalk van je internetbrowser verschijnt.

Verificatie door 3-D Secure

Kingsmen vindt het belangrijk dat je online veilig kunt betalen. Daarom laten we betalingen niet alleen via een PCI-gecertificeerde partij lopen, maar hebben we ook een extra beveiligingsniveau voor betalingen met Visa en MasterCard. Dit beschermt de gebruiker tegen ongeautoriseerd gebruik van de creditcard.

De technologie van 3-D Secure bestaat uit de programma's Verified by Visa en MasterCard SecureCode. Bij de betaling wordt de gebruiker gevraagd om een extra code. De betreffende financiële instelling zal de transactie binnen een paar seconden verifiëren en bevestigen dat de gebruiker de rechtmatige eigenaar is.

Welkom, log in

Taal