randy en daisy

Voordat wij de kledingwinkel zijn begonnen hebben we jaren gewerkt in verschillende sectoren om erachter te komen wat we nou precies wilden in het leven. De gedachte om deze stap te zetten kwam steeds weer terug. Einde van het jaar 2015 hebben we dan toch doorgezet en deze stap geeft ons zoveel energie en creativiteit dat we er zeker van zijn dat we de op de juiste weg zitten en dit de juiste keuze is.

 

Omdat het in deze tijd risico’s met zich meebrengt om een kledingwinkel op te starten en draaiende te houden wilden we een concept dat zou opvallen in de stad met een uitgesproken interieur wat past bij onze bedrijfsnaam, KINGSMEN. Hierbij hebben we alles in de stijl van “de man” (the KING) terug laten komen in ons interieur. Ook de kleding is niet de doorsnee kleding die je overal vindt, het heeft allemaal net dat aparte randje wat het exclusief maakt. Ook onze prijzen liggen in verschillende categoriën. We richten ons vooral op de modebewuste mannen van 16 tot 45 jaar die hun eigen identiteit willen tonen aan de buitenwereld. Daarom hebben we in elke kledingstijl een collectie in de winkel samengesteld die om de 2 weken vernieuwd zal worden. 

 

Op dit moment zijn onze merken waar we mee samenwerken: Het exclusieve merk Dean RichKINGZ en Gbrand. De collectie zullen we in de toekomst met meerdere merken gaan uitbreiden. We luisteren daarbij naar onze klanten, waar is vraag naar en is dit een merk wat in onze collectie past.

 

Contactgegevens

Adres

Kingsmen-menswear Weert
Langstraat 45
6001 CT Weert
Tel: +31(0)6 5569 5688
Email: Randywulms82@gmail.com

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag:  10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten
goede kwaliteit
 

Kwaliteit

Kingsmen Menswear heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

goede service
 

Service

We hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

exclusiviteit
 

Exclusief

Onze kleding is exclusief, van alle maten kopen wij er slechts één in zodat niet iedereen met dezelfde kleding rondloopt.

Ga naar boven